(B) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesiyle en az dört yıl fiilen görev yaptığını iş güvenliği uzmanlığı sözleşmesi ile belgeleyen adaylar katılabilirler.
(C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesiyle en az üç yıl fiilen görev yaptığını iş güvenliği uzmanlığı sözleşmesi ile belgeleyen adaylar katılabilirler.
Mühendisler, Fizikçi, Kimyager ve Biyologlar, Teknik eğitim Fakültesi mezunları,Mimarlık Fakültesi Mezunları, MYO İş Sağlığı ve Güvenliği mezunları bu eğitime…
Sadece Tıp Fakültesi Mezunları katılabilirler. Gerekli Belgeler; Mezuniyetini Gösterir Belge, Kimlik, 1 Adet Fotoğraf ve Başvuru Formu (Kurumdan temin edilir)
LPG, LNG türü yakıt kullanan tüm işletmeler, Benzin İstasyonları, LPG İstasyonları, Kimya Üretim Tesisleri, Tekstil Üretim Tesisleri, Atık Arıtma Tesisleri, Hava Alanları, Limanlar, Un Değirmenleri, Güç İstasyonları,v.b. İşletmelerde “Patlamadan Korunma Dokümanı” hazırlanması gerekmektedir. Kanuni düzenlemeler, patlayıcı ortam oluşabilecek bölümleri bulunan işyerlerinde; faaliyete başlanılmadan önce bütün işyerinin patlama yönünden güvenliğinin sağlandığının kanıtlanmasını öngörmektedir. Patlamadan korunmayı sağlamak […]
Denizyolu ve Demiryolu ile tehlikeli maddelerin taşınmasına dair eğitimler 10 saatten oluşmaktadır. Eğitimler aralıksız olarak 1,5gün + 1,5 gün olarak deneyimli eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir.
İş Güvenliği Uzmanları İş Güvenliği Teknikerleri İş Güvenliği Mühendisleri İşveren ve İşveren Temsilcileri Risklerin Belirlenmesinde Bilgi Sahibi Olmak İsteyen Herkes
Src3 ya da src4 belgesine sahip olan sürücüler katılabilir. Gerekli Belgeler; Diploma fotokopisi, kimlik, fotoğraf, ikametgah, ehliyet fotokopisi, Src belge fotokopisi…
Üniversitelerin Fen ve Mühendislik alanlarında lisans mezunu olmak. Gerekli Belgeler; Mezuniyetini Gösterir Belge, Kimlik, 1 Adet Fotoğraf, İkametgah, Adli Sicil Kaydı ve Başvuru Formu (Kurumdan temin edilir)
6331 Sayılı kanunun 4. Maddesi gereğince çalışanlarımızın “İş Sağlığı ve Güvenliği” konularında mesleki risklerini bilgilendirerek, periyodik eğitimlerle iş sağlığı ve güvenliği alanında bilinçlenmelerini ve bu alandaki riskleri minimuma indirmek ve daha güvenli çalışmalarını sağlamaktır. En az 10 en fazla 25 kişilik gruplar halinde düzenlenmektedir. EĞİTİM SÜRESİ: Az tehlikeli iş yerlerinde en az 3 yılda bir 8 saat, Tehlikeli iş yerlerinde en az 2 yılda bir 12 saat, Çok tehlikeli iş yerlerinde ise yılda bir 16 saat, EĞİTİM: Çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, İşyeri temizliği ve düzeni, İş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar BELGELENDİRME SÜRECİ: Eğitimlere katılım zorunludur. Eğitim sonunda yapılacak olan sınavlarda 70 puan ve üzerinde alan katılımcılara sertifika düzenlenmektedir
Yasal olarak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı bulundurmak zorunda olan işletmelere hizmet vermeye başlayan Güvenlik danışmanlarına yönelik, ADR 2015…
A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi
(B) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesiyle en az dört yıl fiilen görev yaptığını iş güvenliği uzmanlığı sözleşmesi ile belgeleyen adaylar katılabilirler.